Carbage run 2017

In een oud barrel van max. € 500,- ruim 2.500 km rijden met temperaturen ver onder het vriespunt. Zal voor veel mensen niet direct klinken als een evenement waar je voor wil en moet inloten om mee te mogen doen.

En toch is het echt zo. De Carbage run is populairder dan ooit. Op 6 februari 2017 staan er 500(!) deelnemers aan de start.

Dankzij de populariteit van de Carbage run is er naast een zomer en winter editie nu ook een variant voor op de brommer (28 augustus tot en met 1 september 2017). Vanzelfsprekend heeft de Vereende voor elke deelnemer een oplossing op maat. De Vereende biedt deelnemers een WA-dekking. Die dekking geldt natuurlijk tijdens de 5 daagse rally, maar ook de 5 dagen ervoor en erna is er dekking. Uw relatie ontvangt van de Vereende een groene kaart, speciaal voor de Carbage run, waarmee in de verschillende landen dekking kan worden aangetoond.

De Winter Editie 2017 van de Carbage run wordt gehouden van 6 tot en met 10 februari 2017. Ondanks dat wij al een aantal jaar een groot aantal deelnemers verzekeren, merken wij dat assurantieadviseurs ons nog niet altijd weten te vinden. Juist voor verzekeringsvraagstukken zoals een evenement als dit is de Vereende de ideale partij om tot een verzekeringsoplossing te komen. Zo kunnen uw relaties goed verzekerd aan de rally mee doen. Staat een relatie van u op het punt om deel te nemen aan de Carbage run (of een andere puzzeltocht/rally)? Neem dan contact op met onze acceptanten via

070-3408119 of via acceptatie.particulier@vereende.nl.

De Carbage run heeft geen snelheidselement. Tijdens de rit draait alles om creativiteit en originaliteit. Alle 500 auto’s zijn uitbundig versierd, waardoor de gehele stoet behoorlijk opvalt wanneer deze passeert. De organisatie heeft zelfs een originaliteitsprijs voor de mooist en meest origineel versierde auto.