Zoek uw adviseur database is aangepast


14 december 2022 - Zoals we eerder hebben aangekondigd, is onze database ‘Zoek uw adviseur’ aangepast. Met deze zoekfunctie zoeken potentiële klanten naar een assurantieadviseur bij hen in de buurt. Op basis van de postcode worden dan de assurantieadviseurs getoond die het dichtst bij de klanten werken.

Waarom hebben we de zoekfunctie aangepast?

Van potentiële klanten kregen wij regelmatig het signaal dat adviseurs die zij op onze website hadden gevonden, hen niet wilden of konden helpen of daar aanvullende voorwaarden aan verbonden. Zoals dat het afsluiten van alle verzekeringen via die adviseur moest lopen. Dat is niet in het belang van de klant.

Adviseurs bepalen natuurlijk altijd zelf wie hun klanten zijn en die keuze respecteren wij volledig. Maar als een klant uw kantoor heeft gevonden via ‘Zoek uw adviseur’ op onze website, is dit een ander verhaal. Wij willen de klanten een zo goed mogelijke service bieden met deze zoekfunctie. Daarom hebben wij vijf uitgangspunten opgesteld waarmee u akkoord moet zijn gegaan, voordat wij vanaf onze website naar u doorverwijzen. Zo hebben we nu een database met adviseurs op onze website die onze klanten goed kennen, geen extra voorwaarden stellen en een werkwijze hebben die past bij onze producten en processen.

Heeft u zich nog niet ingeschreven?

Veel assurantieadviseurs hebben aangegeven dat ze voldoen aan de door ons gestelde vijf voorwaarden. Alleen deze adviseurs zijn terug te vinden op onze website. Heeft u uw kantoor nog niet aangemeld, maar wilt u dat toch doen? Lees hier meer over de gestelde voorwaarden. Wilt u zich alsnog aanmelden of heeft u andere vragen over de database, neem dan contact met ons op via assurantieadviseur@vereende.nl.

Wat als u niet wilt voldoen?

Het is aan u om te beslissen of u wel of niet vindbaar wilt zijn via de website van de Vereende. De samenwerkingsovereenkomst die u heeft met de Vereende staat vanzelfsprekend los van deze keuze. Ook als u ervoor kiest niet in onze database opgenomen te worden, blijft onze dienstverlening verder hetzelfde en blijven we samen met u streven naar een optimale dienstverlening voor uw en onze klant.