Webinar Schades verminderen bij wagenparken

24 januari '24 - Benieuwd wat u kunt doen om de schadelast bij wagenparken (vanaf 10 voertuigen) van uw klanten te verlagen?

Op dinsdag 23 januari heeft de Vereende een webinar georganiseerd. We hebben de praktijk van schadepreventie besproken. Hoe stuurt u op de pijlers cultuur, beleid, data en techniek? Hoe borgt u een veilig-rijden-cultuur in de haarvaten van een organisatie en welke rol kunt u hier als verzekeringsadviseur in spelen? Na het zien van dit webinar kent u de succesingrediënten van marktleiders, weet u welke oplossingen er niet werken en hoe u een klant (veilig) op weg helpt.

Heeft u het webinar gemist of wilt u het nog een keer terugkijken? Dat kan hieronder.

Sprekers

Mark Maaskant

Schadepreventie specialist bij DriverLinQ

Met ruim 20 jaar gespecialiseerde expertise in schadepreventie staat Mark Maaskant bekend om zijn pragmatische aanpak om bedrijven te helpen met het blijvend verlagen van de frequentie.

LinkedIn_logo_initials

Bert Sonneveld

Manager Acceptatie en Marketing bij de Vereende

Bert Sonneveld is manager Marketing & Acceptatie bij de Vereende. Zijn kracht is om organisaties van buiten naar binnen te laten denken; startend bij de behoefte van klanten en stakeholders. En dan stap voor stap de wereld beter maken; zo is hij nu enthousiast om de verkeersveiligheid te verbeteren door te werken aan gedrag van chauffeurs.

LinkedIn_logo_initials

Tim Swanborn

Fleet Risk Manager bij Allianz Nederland

Tim Swanborn is Fleet Risk Manager bij Allianz Nederland en houdt zich bezig met het geven van schadepreventie adviezen en het begeleiden van klanten bij het ontwikkelen van schadepreventie beleid. Door zijn (actieve) achtergrond als specialistisch rijinstructeur kan hij schadeoorzaken omzetten in rijinstructie en de klant voorzien van tips & tricks op het gebied van verkeersveiligheid (fossiel en elektrisch).

LinkedIn_logo_initials

Wesley Piepers

Acceptant bij De Vereende

Wesley Piepers is acceptant bij de Vereende, waar hij zich onder andere richt op het verzekeren van wagenparken. Binnen zijn dagelijkse taken beoordeelt hij schadeontwikkelingen en analyseert hij de genomen preventiemaatregelen om toekomstige schades te verminderen. Hij benadrukt het belang van schadepreventie als een essentiële factor voor het behouden van verzekerbaarheid.

LinkedIn_logo_initials