Wat vinden de lezers van de nieuwsbrief?


13 december '23 - Aan het eind van elk jaar leggen we de lezers van onze nieuwsbrief ZekerVandaag altijd een korte enquête voor. Zo ook dit jaar. Met een korte vragenlijst van 7 vragen, vroegen we u in de vorige nieuwsbrief om de nieuwsbrief ZekerVandaag te beoordelen. Allereerst iedereen bedankt die de vragenlijst heeft ingevuld. Hieronder bespreken we de resultaten.

Net als voorgaande jaren zijn de lezers heel erg positief. Alle lezers lezen de nieuwsbrief graag. Ook vinden ze allemaal dat de nieuwsbrief bijdraagt aan het beeld van de Vereende als expert op verzekeringstechnisch gebied. Dat is een belangrijke doelstelling van de nieuwsbrief. Ruim 75% vindt zelfs dat ze zonder de nieuwsbrief ZekerVandaag belangrijke informatie mist.

64% vindt de huidige tweewekelijkse frequentie goed. En 27% zou de nieuwsbrief wekelijks of zelfs dagelijks willen ontvangen. De meeste interesse is in (u mocht 3 opties kiezen) de volgende artikelen:

  • Feit of Fabel (70%)
  • Achtergrondartikelen verzekeringsadviseurs (61%)
  • Achtergrondinformatie Waarborgfonds (51%)

Als rapportcijfer krijgt ZekerVandaag maar liefst een 8,7. Dat is in lijn met vorig jaar.

Afgelopen jaar is het aantal lezers van de nieuwsbrief met 400 lezers gestegen naar 8.292.

Vragen?

Heeft u nog opmerkingen over onze nieuwsbrief? Of heeft u onderwerpen waarover u graag in de nieuwsbrief over zou willen lezen? We lezen het graag, dus mail het ons svp op redactie@vereende.nl.