Wagenpark eenvoudiger aan te vragen via de Vereende

07-09-2022

Zoals u wellicht weet kunnen wagenparken niet via ons portaal worden aangevraagd. Om dit proces zowel voor u, als assurantieadviseur, als voor ons te optimaliseren heeft de Vereende een aanvraagformulier voor wagenparken ontwikkeld. Door gebruik te maken van het aanvraagformulier beschikken wij direct over de benodigde gegevens en kunnen wij sneller van start met de beoordeling.

 

Wanneer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier voor wagenparken?

Het aanvraagformulier voor wagenparken is per direct beschikbaar. U kunt het aanvraagformulier gebruiken vanaf 10 motorrijtuigen. Bij minder dan 10 motorrijtuigen beschouwen wij het niet als een wagenpark en kunt u losse offertes aanvragen via ons portaal. Het aanvraagformulier is geschikt voor de volgende types motorrijtuigen:

 • Personenauto’s
 • Bestelauto’s
 • Vrachtauto’s
 • Touringcars
 • Campers
 • Motoren
 • Taxi’s

Voor de overige motorrijtuigen kunt u via ons portaal een aanvraag indienen voor een multi-object verzekering.

Hoe kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier voor wagenparken?

Wij verwachten van u als assurantie adviseur dat u eerst na gaat of het wagenpark bij een reguliere maatschappij kan worden ondergebracht. De Vereende heeft een vangnetfunctie met de daarbij behorende voorwaarden en premies. Kan het wagenpark niet bij een reguliere verzekeraar worden verzekerd, dan denken wij uiteraard graag met u mee wanneer er een verzekeringsoplossing nodig is. In dat geval kunt u gebruik maken van de volgende werkwijze:

 1. Aanvraagformulier

  Het aanvraagformulier voor wagenparken kunt u vinden op onze website onder het kopje ‘downloads verzekeren’ Downloads (vereende.nl). Wij verzoeken u deze zo volledig mogelijk in te vullen.

 2. Schadeoverzicht

  Naast een volledig ingevuld aanvraagformulier ontvangen wij ook graag een uitgebreid overzicht met de schadecijfers van de afgelopen 5 jaar.

 3. Mailen
  Het aanvraagformulier kunt u samen met de schadecijfers van de afgelopen 5 jaar mailen aan verzekeren@vereende.nl. Na ontvangst zullen wij uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u vragen heeft kunt u ons bellen op 070-3408 100 of mailen naar verzekeren@vereende.nl. We beantwoorden uw vragen graag.