Medewerkers Speciale Zaken in het Nivre Register Coördinator Fraudebeheersing


15 december '21 - De Vereende is de verzekeraar in de markt voor het bijzondere risico. De Vereende accepteert daarbij soms grotere risico’s maar ook de Vereende heeft, net als alle verzekeraars in Nederland, het opsporen en bestraffen van fraude hoog op de agenda staan. De afdeling Speciale Zaken is niet alleen betrokken bij de verzekerden van de Vereende maar doet ook onderzoek naar de dossiers van onder andere het Waarborgfonds waarover in een latere nieuwsbrief meer. Door het opsporen en bestraffen van fraude blijft de premie beheersbaar en wordt het gemeenschapsgeld door het Waarborgfonds slechts aan die mensen toegekend die hier recht op hebben.

De afdeling Speciale Zaken van de Vereende is altijd in beweging. Wij blijven ons verbeteren en professionaliseren en bieden collega’s mogelijkheden om door te groeien. Dat ziet u onder meer terug aan het feit dat recent onze collega Manuela William is toegetreden tot het Nivre Register Coördinator Fraudebeheersing en de aanvraag voor een volgende collega is inmiddels is ingediend. Hier zijn wij ontzettend trots op. Wij hebben nu drie geregistreerde Coördinatoren Fraudebeheersing werken, de vierde zal binnen afzienbare tijd worden opgenomen en een vijfde collega zal in het nieuwe jaar haar opleiding starten. Met dit register wordt de kwaliteit in de fraudeaanpak door verzekeraars naar een hoger plan getild. Een registratie brengt terugkomende opleidingsverplichtingen met zich mee. De Vereende stelt haar werknemers graag in staat om de benodigde opleidingen te volgen maar ook het volgen van andere opleidingen zoals HBO-Rechten of een master Rechtsgeleerdheid wordt gestimuleerd en momenteel door collega’s van de afdeling Speciale Zaken gevolgd.

Lijkt het u ook interessant om voor een bijzondere verzekeraar fraudes te onderzoeken dan verwijzen wij u graag naar onze openstaande vacature. Heeft u geen interesse in een nieuwe uitdaging maar wel een fraude gerelateerde vraag? Neemt u dan zeker contact met ons op, wij denken graag met u mee.