Korting op cyberdekking voor BAVAM-polis klanten


27 januari 2021 - In onze nieuwsbrief van 15 december 2020 brachten wij de aanvullende cyberdekking voor klanten met een BAVAM-polis al onder de aandacht. Inmiddels heeft een flink aantal klanten deze verzekering gesloten. Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dat dan alsnog want tot 1 maart kunt u gebruik maken van de speciale introductiekorting.

Voor wie?

De Vereende mag de cyberverzekering namens Hiscox exclusief aanbieden aan financieel dienstverleners en makelaars/taxateurs in onroerende zaken met een jaaromzet van maximaal € 1.000.000. Deze aanvullende verzekering kan niet worden gesloten als u als adviseur in verzekeringen een agentschap bij Hiscox heeft. 

Er geldt een maximaal verzekerd bedrag van € 100.000 per incident en per jaar en het eigen risico bedraagt  € 2.000 per incident. De jaarpremie bedraagt € 395 per polis (excl. assurantiebelasting).

Wat houdt de dekking in?

Het product van Hiscox biedt een ruime dekking. Uiteraard bent u verzekerd voor:

  • de financiële gevolgen van inbreuk op uw systemen of data.
  • de gevolgen van diefstal van privacygevoelige gegevens, zowel voor aansprakelijkheidsschade als de eigen schade die voortvloeit uit de inbreuk.

Voor een uitgebreidere beschrijving verwijzen we u graag naar de productpagina voor deze cyberverzekering. 

Korting voor snelle beslissers

Klanten die deze verzekering voor 1 maart 2021 afsluiten, krijgen € 45 terug op de jaarpremie van 2021 voor deze cyberverzekering. De gewenste ingangsdatum mag maximaal 30 dagen (1 maand) in de toekomst liggen.

Interesse?

Heeft u interesse in deze cyberverzekering? Dan vindt u hier het aanvraagformulier. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 070-3408100.