Komt u ook naar de AMdag op 28 november?


1 november '23 - Op dinsdag 28 november organiseert AM alweer de 30e editie van de AMdag. Een dag waarop u uw netwerk kunt uitbreiden, kennis kunt opdoen en kunt spreken met interessante mogelijke partners. Zo komen er interessante sprekers als Laura van Geest , bestuursvoorzitter van de AFM en Dirk Scheringa. Een ondernemer die op zijn zolderkamer begonnen is, veel succes heeft gekend, maar ook grote tegenslagen. Bekijk hier alle sprekers.Naast deze sprekers is er een beursvloer, het insights cafe, TED talks en nog veel meer.

BAVAM-polis

Ook onze collega’s van de BAVAM-polis zijn op deze AMdag. Bent u al klant en wilt u even kennis maken of heeft u een vraag? Of bent u nog geen klant, maar wilt u wel de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel adviseurs en makelaars? Kom dan even langs op ons meeting point. U kunt ons ook van tevoren even een mail sturen met uw vraag. Dan weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben.

 

Indicatieve offerte

Als u een indicatieve offerte wilt, zoek dan van tevoren even de volgende gegevens op:

  • Wat is uw omzet?
  • Wat wilt u als verzekerd bedrag?
  • Wat wilt u als eigen risico?

Als u deze 3 vragen beantwoordt, kunnen wij u ter plaatse aangeven wat een BAVAM-polis u ongeveer zal kosten. Altijd goed om te weten.

Kaartjes

Wilt u naar de AMdag, maar heeft u nog geen kaartje?

De Vereende mag 10 kaartjes aan verzekeringsadviseurs weggeven. Wilt u hierheen? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar marketing@vereende.nl. Op is namelijk op.

 

De gegevens van de Amdag

Website: https://www.amweb.nl/amdag
Locatie: De Fabrique

Adres: Westkanaaldijk 7, 3542  DA, Utrecht

Start: 9:30
Eind: 18:00