De Vereende en LastPoint samen achter slot en grendel


Op verzoek van onze relatie LastPoint bezochten wij gezamenlijk de gevangenis in Veenhuizen. Een bijzonder, maar succesvol bezoek.

LastPoint profileert zich als een adviseur voor mensen die moeite hebben zich elders te verzekeren. Niet onlogisch dus dat zij achter de muren van de gevangenis in Veenhuizen hun dienstverlening onder de aandacht wilden brengen. LastPoint ziet dat als een investering op langere termijn. Michel Gerritsen van LastPoint: “Mensen moeten weten wat belangrijk is op verzekeringsgebied als ze terugkeren in de maatschappij en waar ze dan terecht 

kunnen. Als wij nu al bekend zijn en aan het begin van een vertrouwensband kunnen werken komt een groot deel zeker bij ons terecht. Een nauwe samenwerking met de Vereende is logisch en was zeer geslaagd”.

Op deze manier samenwerken past helemaal in de strategie van de Vereende. Bert Sonneveld: “Zo geven we concreet invulling aan onze belofte: de zekerheid waar de tijd om vraagt. En bovendien versterken wij – door op een dergelijke manier samen te werken – onze band met onze adviseurs”.

LastPoint en de Vereende stonden samen op een informatiemarkt waar ‘de bewoners van Veenhuizen’ zich breed konden oriënteren.

Een bijzondere ervaring voor Tom van den Brink die namens de Vereende aanwezig was: “Best bijzonder om in een dergelijke omgeving aanwezig te zijn en vragen te beantwoorden. Natuurlijk werden er vooraf de nodige grappen over gemaakt. We wisten ook niet precies wat we konden verwachten, maar het was heel zinvol en een bijzondere ervaring.”