Cyberdekking van de BAVAM-polis


15 november '23 - U kunt bij uw BAVAM-polis ook een cyberdekking afsluiten. Hiermee krijgt u ondersteuning en bescherming tegen de steeds professionelere cyberbedreigingen en -risico’s voor uw elektronisch en niet-elektronisch bewaarde gegevens. Voor deze verzekering werken wij samen met verzekeraar Hiscox. Zij waren de eerste die in Nederland met een cyberverzekering op de markt kwamen en hebben hun sporen op dit gebied ruimschoots verdiend. Wij zijn dan ook heel tevreden over deze samenwerking met Hiscox.

Waarvoor krijgt u dan dekking?

U krijgt dekking voor uw schade door cyberincidenten. Ook ontvangt u dekking voor aanspraken en onderzoeken die komen uit cyber- of privacy-aansprakelijkheid.  De vergoeding is begrenst tot het verzekerd bedrag  zoals dat op het polisblad wordt genoemd.  

U wordt ondersteund door ervaren security- en privacyprofessionals. Zij hebben een wereldwijd bereik, uitgebreide expertise en werken volgens een gedegen incident response-plan. Zij helpen u bijvoorbeeld de schade te beperken, databases en websites te herstellen en belanghebbenden te informeren.

 

Voor wie is deze cyberdekking?

Voor financieel dienstverleners of makelaars/taxateurs in onroerende zaken met een BAVAM-polis die zekerheid willen voor als zij te maken krijgen met cyberaanvallen. Er is een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om deze dekking te mogen afsluiten. Zo mag de totale jaaromzet van uw polis (voor alle hoedanigheden tezamen) niet hoger zijn dan € 1.000.000. Daarnaast kunt u deze verzekering niet sluiten als u als tussenpersoon/adviseur/agent in verzekeringen een agentschap bij Hiscox heeft. Alle vereisten kunt u terug vinden op het aanvraagformulier voor de cyberverzekering.

Bedrijfsstagnatie

De dekking ‘bedrijfsstagnatie’ kan tegen meerpremie worden bijverzekerd. U kunt dus zelf kiezen of deze dekking relevant is en of deze daar premie voor wilt betalen. In het aanvraagformulier kunt u hier meer over lezen.

 

Interesse?

Heeft u een BAVAM-polis en wilt u deze aanvullende cyberdekking afsluiten? Vul het aanvraagformulier in en mail dit naar verzekeren.bavampolis@vereende.nl.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer 070-3408 100.