BAVAM-polis vernieuwt!


20 september '23 - De BAVAM-polis is een begrip binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn de enige Nederlandse verzekeraar die zich richt op specifieke beroepsgroepen voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen; financieel dienstverleners en makelaars en/of taxateurs in onroerende zaken. Door deze focus zijn onze acceptanten en de juristen experts in deze branche. Vergaande dienstverlening en het bieden van hoge kwaliteit zijn daarbij vanzelfsprekend.

Aanpassingen BAVAM-polis

Twee jaar geleden hebben wij de verzekeringsvoorwaarden van de BAVAM-polis herschreven. Dit jaar hebben wij de verzekeringsportefeuille van de BAVAM-polis geanalyseerd. Uit deze analyse is een aantal aanpassingen naar voren gekomen.
Deze aanpassingen gelden per contractprolongatie en voor nieuwe klanten vanaf 1 januari 2024.

  • Er zijn minder keuzes in verzekerde bedragen mogelijk.
  • De eigen risico’s voor Assurantiebemiddelaar en Gevolmachtigd Agent zijn aangepast.
  • Vanaf 7 schadevrije jaren werd 30% premiekorting gegeven. Dit is teruggebracht naar 20%. Door dit te doen, hebben wij alle premies in de basis kunnen verlagen.

Gratis AVB-dekking

Per 1 januari 2024 bieden wij, op elke BAVAM-polis, een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) aan. Wij doen dit zonder premietoeslag.

Het verzekerd bedrag is € 2.500.000 per aanspraak en per verzekeringsjaar.
Dit geldt ongeacht de grootte van het bedrijf of het aantal werknemers.

Wat betekent dit voor mij?

Bent u klant van de BAVAM-polis en bent u benieuwd wat deze wijzigingen voor u zullen betekenen? Uw nieuwe premie met bijbehorend verzekerde bedrag en eigen risico ontvangt u op uw polisblad voor 2024. Dit zal u halverwege december 2023 ontvangen.

Had u al een AVB dekking op uw BAVAM-polis? Dan ziet u op uw polisblad dat deze dekking kosteloos is geworden met daarbij het verzekerd bedrag.

Heeft u elders de AVB dekking ondergebracht? Dan kunt u deze wellicht opzeggen bij uw huidige verzekeraar.

Vragen?

Heeft u op dit moment al vragen over de aanstaande aanpassingen? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer 070-3408100.