Medewerker Schadecentrum

De Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere zaken en voert het management over diverse verzekeringsgerelateerde activiteiten, pools en fondsen, waaronder het Waarborgfonds Motorverkeer. In de Nederlandse markt is de Vereende zowel vangnet als kraamkamer voor de gemeenschappelijke verzekeraars. De Vereende is een bedrijf met een bijzondere maatschappelijke missie waar veel kansen liggen. Bij de Vereende werken ongeveer 130 medewerkers in een plezierige, informele werkomgeving.

Het Waarborgfonds vergoedt onder voorwaarden schade die in het verkeer is ontstaan door onbekend gebleven of onverzekerde motorrijtuigen.

Binnen de afdeling Schadecentrum Waarborgfonds is de volgende vacature ontstaan:

Medewerker Schadecentrum

Het gaat om een fulltime functie (38 uur).

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het correct registreren en behandelen van verzoeken om schadevergoeding, waarbij beslissingen schriftelijk dan wel mondeling worden gemotiveerd;
  • Je toetst schadeverzoeken aan (verkeers-)wetgeving, jurisprudentie en andere interne en externe toetsingscriteria;
  • Je onderzoekt of er mogelijk sprake is van fraude.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal Mbo werk- en denkniveau;
  • Het diploma De WAM in de Praktijk of je bent bereid dit te behalen en
  • Het is een pré als je in het bezit bent van Wft Basis.


Je vaardigheden:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kan je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
  • Je bent klant- en resultaatgericht en
  • Je bent nauwkeurig.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden uitdagend werk in een informele en collegiale omgeving met volop kansen. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van relevante opleidingen.

Onze arbeidsvoorwaarden:
De functie is ingedeeld in schaal 3. Het salaris bedraagt tussen de € 1.789,39 en € 2.683,00 bruto. Naast de primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je dit van een verzekeringsbedrijf mag verwachten. Zo bieden wij onder andere een 13e maand, collectiviteitskorting op een zorgverzekering, en omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure:
Op basis van een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief en CV word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Daarna vindt er nog een tweede gesprek plaats. Het inwinnen van referenties, een screening en eventueel een assessment maken onderdeel uit van het selectieproces. Het screenen van personen die een integriteitgevoelige functie gaan vervullen is in de financiële sector verplicht. Daarnaast dient er een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.
 
Stuur je motivatie en CV uiterlijk 17 november naar sollicitatie@vereende.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lodie van Duijse, Manager Schade, op 06 – 22 45 58 27.

Persoonsgegevens van sollicitanten verwerken wij conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De gegevens van afgewezen sollicitanten bewaren wij maximaal 4 weken.