IT Servicedesk medewerker

De Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere zaken en voert het management over diverse verzekeringsgerelateerde activiteiten, pools en fondsen. In de Nederlandse markt is de Vereende zowel vangnet als kraamkamer voor de gemeenschappelijke verzekeraars. De Vereende is een bedrijf met een bijzondere maatschappelijke missie waar veel kansen liggen. Bij de Vereende werken ongeveer 130 medewerkers in een plezierige, informele werkomgeving.

De afdeling IT is verantwoordelijk voor het functioneel applicatie beheer van alle binnen de Vereende gebruikte applicaties, voor het beschikbaar stellen van werkplekken en opslagdiensten, voor het afhandelen van alle gebruikersvragen, het (doen) oplossen van problemen en verstoringen, en voor het coördineren van alle wijzigingsverzoeken. Dit alles doen wij niet alleen: een aantal onderdelen van onze dienstverlening is uitbesteed aan externe dienstverleners.

IT is belangrijk voor de Vereende. Om de organisatie nog beter van dienst te kunnen zijn groeit de afdeling dit jaar naar een omvang van ongeveer 12 medewerkers. De afdeling wordt versterkt op de huidige functiegebieden functioneel applicatie beheer, werkplekbeheer, contractmanagement, procesmanagement en change management. Daarnaast introduceren we nieuwe functies op de gebieden klantondersteuning, architectuur en informatiemanagement.

Na een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van een extern uitbesteedde IT Servicedesk hebben we besloten om de ondersteuning voor medewerkers en klanten op het gebied van IT intern te beleggen. Daarom is binnen onze afdeling IT de volgende vacature ontstaan:

IT Servicedesk medewerker

Het gaat om twee fulltime functies (38 uur).

De IT ServiceDesk medewerker is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van IT, zowel voor de interne medewerkers als voor de externe klanten. De IT ServiceDesk is verantwoordelijk voor het zoveel mogelijk zelfstandig uitvoeren van vaak voorkomende algemene IT activiteiten en het beantwoorden van vaak voorkomende gebruikersvragen.

Wat ga je doen?

 • Je beantwoordt 1e lijns telefonische en/of schriftelijke vragen en -verzoeken van de in- en/of externe klant, handelt 1e lijns incidenten af en autoriseert gebruikers;
 • Je stuurt vragen en verzoeken door naar de verantwoordelijke collega of een externe leverancier indien deze niet zelfstandig kunnen worden afgehandeld;
 • Je verzorgt de levering van werkplekken zoals laptops, randapparatuur en telefonie;
 • Je bewaakt het overzicht en de voortgang van diverse werkzaamheden en gemaakte afspraken, signaleert knelpunten in de uitvoering en zorgt voor een oplossing en
 • Je stelt kennis-items op van vaak voorkomende problemen en/of gebruikersvragen.

 

Wat heb je nodig?

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau (bij voorkeur een diploma in de richting van IT);
 • ITIL;
 • Ervaring met Windows (Windows 10 en Windows Server), Active Directory, Exchange, SQL Server, SharePoint, Office en/of Office 365, Citrix of RDS, Skype for Business, TOPdesk en
 • Bij voorkeur ervaring met Microsoft Dynamics Navision en met verzekeringsprocessen zoals polissen of claims.

Je vaardigheden:

 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Je bent oplossingsgericht en initiatiefrijk en
 • Je bent klant- en resultaatgericht.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden uitdagend werk in een informele en collegiale omgeving met volop kansen. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van relevante opleidingen.

Onze arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 5. Het salaris bedraagt tussen de € 2.380 en € 3.570 bruto. Naast de primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je dit van een verzekeringsbedrijf mag verwachten. Zo bieden wij onder andere een 13e maand, collectiviteitskorting op een zorgverzekering, en omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Op basis van een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief en CV word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Daarna vindt er nog een tweede gesprek plaats. Het inwinnen van referenties, een screening en eventueel een assessment maken onderdeel uit van het selectieproces. Het screenen van personen die een integriteitgevoelige functie gaan vervullen is in de financiële sector verplicht. Daarnaast dient er een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overhandigd te worden.
 
Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@vereende.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willem Keller, Manager IT & Facility, op 06 – 46 06 80 21.


Persoonsgegevens van sollicitanten verwerken wij conform de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). De gegevens van afgewezen sollicitanten bewaren wij maximaal 4 weken.