Kenniscentrum

Terhandstelling algemene voorwaarden (NVM)

30-11-2017

Het belang van het overhandigen van de Algemene Voorwaarden , bijvoorbeeld van de NVM, is cruciaal bij conflictsituaties. Cruciaal is de bewijslast rondom het overhandigen. Daniel Brand, advocaat bij Dentons Boekel NV, helpt u op weg.

Lees meer

Piet als schoorsteenveger

30-11-2017

Zonder een schoon schoorsteenkanaal kunt u niet veilig stoken. Een vervuild of verstopt kanaal kan een schoorsteenbrand of koolmonoxidevergiftiging veroorzaken.

Lees meer

Klacht- en tuchtprocedures

16-11-2017

Wat veel van onze verzekerden niet weten is dat wij onze verzekerden ook begeleiden bij de verschillende klacht- en tuchtprocedures. Onze juristen kunnen u helpen bij het opstellen van het verweerschrift en u begeleiden bij de mondelinge behandeling van de klacht.

Lees meer

op heterDAAD

16-11-2017

Bart is betrapt op fraude, maar niet op heterdaad. De ‘DAAD’ in de koptekst heeft in dit geval betrekking op de afdoeningsmethode die verzekeraars sinds 25 augustus 2016 hanteren in het bestrijden van fraude.

Lees meer

Preventie en verzekeren bij gemotoriseerde evenementen

19-10-2017

Iedereen heeft op de televisie wel eens het programma gezien over tractor pulling. Een evenement waarbij tractoren in allerlei klassen (van standaard tot erg opgevoerd) op een parcours van zand en aarde zo ver mogelijk proberen te komen met een aanhanger achter de tractor die zichzelf steeds dieper in het te rijden parcours boort.

Lees meer

Feit of fabel: Waarborgfonds alleen voor claims in Nederland

05-10-2017

Wanneer iemand een claim bij het Waarborgfonds kan indienen, vinden we terug in de Nederlandse wet (W.a.m: Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen). Dat wil echter nog niet zeggen dat men voor bepaalde schaden buiten Nederland (soms) niet bij het Waarborgfonds terecht zou kunnen.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×