Winnaars woordzoeker de Vereende

Voor de laatste nieuwsbrief voor de vakantie, donderdag 19 juli, hadden wij een woordzoeker gemaakt. De puzzel stond garant voor een uurtje rust op de achterbank. Zodat u en uw partner in ieder geval rustig aan de autoreis konden beginnen.

Massaal is de puzzel  ingevuld en de oplossing opgestuurd. Veel mensen hebben dit zelfs dezelfde dag al gedaan. Wij dachten dat de puzzel met termen als vorkclausule, premier risque, exoneratiebeding en afkortingen als OVI, SVI en FMG de (kinder)hoofdjes wel even bezig zou houden. Tot onze verbazing ontvingen we een reactie waarbij een trotse vader aangaf dat zijn 8 jaar oude dochter de puzzel al in 7 minuten had opgelost. Nu gaan we er vanuit dat dat een uitzondering was en u langer van het oplossen heeft kunnen genieten. Wij hebben er in ieder geval langer over gedaan om de puzzel te maken.

Uit de vele inzendingen hebben wij blind 3 winnaars getrokken. Twee redactieleden, Wouter en Jeff, hebben deze winnaars bezocht. En dat deden ze natuurlijk niet met lege handen. Bij Maison Kelder, een begrip in Den Haag en omstreken hebben zij 3 heerlijke hazelnoottaarten besteld. Verder hadden ze voor de winnaars een powerbank, paraplu en USB-stick meegenomen.

De mannen stapten vroeg in de auto om naar de eerste winnaar te rijden: Driekleur verzekeringen in Goes. Zij waren blij verrast met het bezoek en hebben gezamenlijk van de taart genoten.

Vervolgens ging de reis naar Van de Langerijt Verzekeringen en Hypotheken uit Tilburg. De derde en laatste winnaar was Wolf verzekeringen in Amsterdam. Ook deze winnaars waren verrast en konden het bezoek zeer waarderen.

 

Auteur

Roland Verhoef, Senior Marketing & Communicatie adviseur

Roland auteur