premie per 1 januari 2018

donderdag 2 november 2017

premie vierkant.jpg

Per 1 januari worden de tarieven bij de Vereende herzien. Aan de hand van de schadestatistieken van de afgelopen periode worden de tarieven aangepast. Daarnaast hebben de solvabiliteitseisen gevolgen voor de te hanteren premiestellingen. Premieverhogingen verschillen per product en/of dekking en vallen in de range van 0 tot en met 13,7%.

Premie BAVAM-polis
Voor de BAVAM-polissen hebben wij alle verzekerden inmiddels op de hoogte gebracht. In de loop van december 2017 versturen wij de polis en factuur 2018.

Premie overige producten
Voor onze intermediaire producten informeren wij in de komende periode en als eerste onze assurantieadviseurs over de aanpassingen en de procedure die wij zullen hanteren. Aansluitend – bij de prolongatie – vindt de informatieverstrekking naar de polishouders plaats.

Vanaf 15 november weer taxi-offertes mogelijk
De afgelopen tijd hebben wij veel vragen ontvangen van onze assurantieadviseurs over het verzekeren van taxi’s. Aangezien er aanbieders zijn die per 1 januari 2018 stoppen met taxiverzekeringen, verwachten wij hier meer offerteverzoeken over. Om ons hier goed op voor te bereiden zijn wij op dit moment bezig met de herziening van ons taxiproduct. Dit gaat dan om de tarieven, voorwaarden maar ook de administratieve processen.

Voor de herziening van het taxiproduct en de aanpassing van onze systemen hebben wij tijd nodig. Onze inschatting is dat wij hier tot half november 2017 voor nodig hebben. Daarom kunnen wij op dit moment geen nieuwe offertes afgeven. Dank voor uw geduld.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×