Gratis kaarten voor VVP Kennisevent

Verzekeringsvakblad VVP organiseert op woensdag 28 maart in Rotterdam een kennismiddag over het verzekeren van bijzondere risico’s. Uiteraard zal de Vereende daar niet ontbreken. Twee van onze Specialisten Verzekeringstechniek, Ruud Bolleboom en Gert-Jan Paauw verzorgen een kennissessie en directie-voorzitter Ingrid Visscher neemt deel aan de afsluitende paneldiscussie.

“Bij de Vereende komen dagelijks offerteverzoeken binnen voor onder andere het verzekeren van bijzondere objecten, niet alledaagse voertuigen en evenementen met motorrijtuigen. Maar ook zijn er nog vele vragen. Bestaat onverzekerbaarheid in Nederland? Hoe kan een assurantieadviseur geholpen worden in zijn of haar toegevoegde waarde? Welke werkwijze wordt gehanteerd om te accepteren? En hoe komt de Vereende tot haar verzekeringsoplossingen? Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen twee specialisten de dillema’s bij het accepteren bespreken”.

Op de website van VVP leest u alles over deze middag.

Als kennispartner van VVP en van deze middag hebben wij de beschikking over een beperkt aantal gratis toegangskaarten. Wilt u deze middag onze gast zijn?

Schrijf u dan snel in via de aanmeldknop op de site van het event of via de knop hieronder. Gebruik de code “vereende” om u in te schrijven. Let op: Vol = vol, dus reageer zo snel mogelijk.

Direct inschrijven VVP