Actueel

schade tijdens airbnb

22-06-2017

Het is inmiddels meer dan een trend; een huis huren of verhuren via (bijvoorbeeld) Airbnb. Iedereen kent wel iemand die zijn huis via Airbnb verhuurt. Maar, hoe zit het met schade die ontstaat tijdens de verhuurperiode?

Lees meer

Gemotoriseerde evenementen verzekert u bij de Vereende

22-06-2017

De komende weken zijn er in, met name, dorpen weer de oogst- en feestweken. Tijdens deze weken worden vaak evenementen als autovoetbal, streetkarting en Trekkertrek georganiseerd. Voor deze evenementen kan de Vereende een passende verzekering bieden. Meer informatie?

Lees meer

Het verzekeringsbedrijf dat juist over de gekke dingen meedenkt

22-06-2017

De Vereende is bij uitstek de verzekeraar die met adviseurs meedenkt over lastig verzekerbare risico’s, zegt manager Marketing en Acceptatie Bert Sonneveld. Hij vindt het jammer dat intermediairs nog te weinig ‘even Rijswijk bellen’. “Je mag pas zeggen dat iets onverzekerbaar is als je met ons hebt gesproken.”

Lees meer

Onverzekerbaar bestaat eigenlijk niet

23-05-2017

De reguliere verzekeringsbranche staat onder druk wat over het algemeen leidt tot meer standaardisatie in het acceptatieproces. De Vereende doet daarin het tegenovergestelde, varen niet blind op ervaringscijfers.

Lees meer

Schadebehandeling

23-05-2017

De schadeafdeling van de Vereende krijgt de meest uiteenlopende schades te behandelen, van schades veroorzaakt door onverzekerden en onbekenden tot tuktuks en AVB’s.

Lees meer

Omzetcijfers

Heeft u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, BAVAM-polis, bij de Vereende? Dan moet u jaarlijks, conform de polisvoorwaarden, uw omzetcijfers over voorliggend jaar aan ons doorgeven.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×